Головна  →  Новини  →  16 березня 2018

Валентин Мондриївський: «Понад 2 тисячі фахівців галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування щодня піклуються про комфорт та затишок Подільського району» (фото)

Валентин Мондриївський: «Понад 2 тисячі фахівців галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування щодня піклуються про комфорт та затишок Подільського району» (фото)

16 березня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації урочисто відзначили День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

До актової зали районної адміністрації запросили працівників житлово-експлуатаційних дільниць району, комунального підприємства по утриманню зелених насаджень та шляхово-експлуатаційного управління. 

Голова району Валентин Мондриївський привітав всіх присутніх з професійним святом, а за високий професіоналізм і відданість роботі вручив грамоти кращим працівникам комунальних підприємств району. 

«Понад 2 тисячі фахівців галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування Подільського району щодня піклуються про комфорт та затишок Подільського району. Саме завдяки вашій праці змінюється й столиця в цілому: вона стає квітучою, ошатною та доглянутою. Дякую вам та бажаю, щоб ваша майстерність та відданість роботі поверталися дружньою посмішкою та вдячністю киян. Бажаю щастя, достатку, успіху в обраній справі, миру і злагоди вашим родинам. Зі святом!», - звернувся до присутніх Валентин Миколайович. Він також передав комунальникам найкращі побажання від міського голови Віталія Кличка .

Перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик подякував працівникам за високий професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи. Гучними оплесками присутні вітали ветеранів-комунальників, які пропрацювали в системі житлово-комунального господарства більше 40 років, та робітників, котрі долучилися до захисту нашої країни в зоні проведення антитерористичної операції.

До поздоровлень долучилися й учасники гурту «Козацькі забави», які подарували присутнім чудовий святковий концерт.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024