Головна  →  Оголошення  →  15 березня 2018

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «ЕК «КОМФОРТ-Майстер»

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕК «КОМФОРТ-МАСТЕР» повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами від житлового комплексу за адресою: м. Київ, Подільський район, вул. Данченка, 1, 3, 5.

Основна діяльність підприємства – комплексне обслуговування об’єктів.

Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря та потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на об’єкті налічується дев’ять стаціонарних джерел викидів. Джерелами утворення викидів є дев'ять водогрійних котлів. Потужність викидів по підприємству в цілому становить 0,80214 г/с та 6590,2432 т/рік, без парникових газів (вуглецю діоксин, азоту (1) оксид (N2O), метану) – 7,8078 т/рік.

Нормативна санітарно-захисна зона для даного виду діяльності не встановлюється.

За результатами розсіювання, вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря по всіх речовинах нижчі від допустимих (1ГДК).

Зауваження та пропозиції щодо намірів надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, 485-18-95.

Публікація оголошення в газеті «Експрес обява» від 23.02.2018 № 7(5230).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024