Головна  →  Новини  →  5 березня 2018

Комунальні підприємства продовжують прибирати район від снігу (фото)

Комунальні підприємства продовжують прибирати район від снігу (фото)

5 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати сніг на дорогах, тротуарах та прибудинкових територіях району.

Так, 33 працівники комунального підприємства ШЕУ очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством, та проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Наразі залучено 24 одиниці снігоприбиральної техніки та використано за останню добу 40 т піщано-соляної суміші, солі 50 т.

Також 65 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 6 одиниць техніки. 

Прибудинкові зони та міждворові проїзди, підходи до будинків очищають та обробляють протиожеледними матеріалами 305 працівників житлово-експлуатаційних дільниць. Для виконання робіт залучено 11 одиниць техніки. Усього за останню добу використано 3,1 т піщано-соляної суміші.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024