Головна  →  Новини  →  2 березня 2018

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

1 березня в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та проведення робіт з благоустрою, який провів перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Під час засідання оперативного штабу розглянули питання щодо відсутності гарячого водопостачання у 20 житлових будинках району. Так, причиною відсутності гарячого водопостачання у будинках стало пошкодження тепломереж ПАТ "Київенерго", проведення ремонтних робіт на бойлері та пошкодження у будинках. Наразі тривають роботи з ліквідації пошкоджень.

Також у ході засідання Микола Дубовик акцентував увагу на значному погіршенні погодних умов, пов’язаних із сильними снігопадами у столиці. Перший заступник голови району доручив забезпечити двірників додатковим інвентарем, оскільки є мешканці району, які готові допомагати комунальним службам розчищати сніг на прибудинкових територіях. Крім того, він наголосив на необхідності вчасного прибирання снігу з покрівель будівель та козирків з метою запобігання появи бурульок під час коливання температур повітря.

Також на засіданні перший заступник голови піднімав питання щодо укладання додаткових договорів на вивіз сміття власниками мафів, особливо питання гостро стоїть на вул. Кирилівська, 111. У разі відсутності реакції підприємців відділ контролю за благоустроєм зобов’язаний складати протоколи.

Крім того, на засідання оперативного штабу обговорювали скарги мешканців району про недогрів у будинках. У зв’язку з цим Микола Дубовик доручив ПАТ «Київенерго» та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» скооперувати діяльність та заміряти температуру в тепломережі за адресами, з яких надходять скарги про недогрів.

За результатами штабу головуючий надав відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024