Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

До Міжнародного дня рідної мови в Подільському районі провели районний конкурс читців (фото)

До Міжнародного дня рідної мови в Подільському районі провели районний конкурс читців (фото)

27 лютого з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови в Подільському районі провели районний конкурс читців «Поетична зірка» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. У конкурсі взяли участь діти різних вікових категорій, які читали поезію і прозу українських авторів, класиків і сучасних митців.

Під час конкурсу панувала дружня атмосфера: всі учасники уважно слухали один одного, підтримували та дарували гучні оплески.

Кожен виступ оцінювався членами журі за рівнем виконання конкурсної програми; художнім розкриттям твору; володінням сценічною мовою; сценічною культурою.

За підсумками конкурсу перемогу в номінації «Індивідуальне читання» здобули учні Фінансового ліцею, Романо-германської гімназії № 123 та Спеціалізованої школи № 193 з поглибленим вивченням української мови і літератури. В номінації «Групове художнє читання» перемогли учні районної школи № 262.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024