Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

У Подільській райдержадміністрації обговорили питання з благоустрою центральної частини району (фото)

У Подільській райдержадміністрації обговорили питання з благоустрою центральної частини району (фото)

27 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів нараду, що стосувалася життєдіяльності Подолу у весняно-літній період.

У ході наради голова району зупинився на питанні встановлення нових світлофорів на Подолі, необхідність в яких з’явилась після зміни руху транспорту. З цього питання Валентин Мондриївський попросив прискорити підготовку проектної документації, щоб до кінця квітня світлофори були встановлені і введені в експлуатацію.

Також під час наради обговорювали нагальне питання щодо транспортного руху на Андріївському узвозі. «До 10 березня визначити всіх абонентів, які мають право в’їзду на Андріївський узвіз. Що стосується власників закладів харчування, то їм необхідно встановити графік доставки продуктів та вивезення відходів відповідно до якого їм буде надано дозвіл на проїзд узвозом. Ті підприємства, які порушуватимуть встановлені графіки, будуть вилучені з бази даних», - зауважив голова району та дав доручення керівнику КП «Поділ-благоустрій» сповістити підприємців, що мають заклади харчування на вулиці.

У ході засідання обговорювали також обладнання Алеї художників камерами відеоспостереження, робота в цьому напрямку триває, однак, зважаючи на погодні умови, наразі процес їх встановлення призупинили.

За результатами засідання Валентин Мондриївський надав відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій та визначив перелік питань, які необхідно опрацювати до наступної зустрічі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024