Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

Продукцію, випущену бібліотеками Центральної бібліотечної системи в 2017 році, представили на Бібліографічному ярмарку-2018 (фото)

Продукцію, випущену бібліотеками Центральної бібліотечної системи в 2017 році, представили на Бібліографічному ярмарку-2018 (фото)

У центральній районній бібліотеці імені Івана Франка провели Бібліографічний ярмарок-2018, на якому представили бібліографічну продукцію, випущену бібліотеками Центральної бібліотечної системи Подільського району в 2017 році.

У святковій залі кожна бібліотека облаштувала своє виставкове місце, де бібліографи презентували свої бібліографічні та рекламні видання. Творчість, оригінальність, нестандартне мислення – так можна охарактеризувати сценічне оформлення стендів.

На урочистому закритті ярмарку компетентне журі визначило переможців. Перемогу у номінації «Бібліографічний бренд року» отримала бібліотека імені Олександра Грибоєдова за бібліографічний покажчик-путівник «Від Пріорки до Кинь-Грусть». Переможцем у номінації «Найяскравіший підхід до презентації бібліографічного продукту» визнано бібліотеку Дружби народів. Бібліотека імені Віктора Некрасова виборола перемогу у номінації «Бібліографічний бестселер», бібліотека імені Олександра Копиленка – у номінації «Найяскравіша дизайнерська концепція бібліографічного продукту», а бібліотека імені Івана Франка перемогла у номінації «Найкращий вебліографічний продукт». Подяки за активну участь отримали всі учасники заходу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024