Головна  →  Новини  →  28 лютого 2018

У Подільській райдержадміністрації розглянули скарги подолян з будинку на вул. Світлицького, 24 (фото)

У Подільській райдержадміністрації розглянули скарги подолян з будинку на вул. Світлицького, 24 (фото)

27 лютого у Подільській райдержадміністрації провели нараду у зв’язку з чисельними зверненнями подолян з будинку на вул. Світлицького, 24 щодо мешканки квартири №75, яка, за свідченнями сусідів, перетворила свою квартиру у смітник.

Нараду проводили перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик та заступник голови району Віктор Смирнов. Участь у нараді взяли начальник управління праці та соціального захисту населення Світлана Бернадська, начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Катерина Михайлова, представник поліції та інші.

Перший заступник голови зауважив, що працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» вивезли наявне сміття з 75-ї квартири. Наразі стоїть питання про відновлення документів жінки, що мешкає за вказаною адресою, оскільки у такому випадку вона зможе отримувати пенсію та утримувати свою квартиру в належному стані.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024