Головна  →  Новини  →  26 лютого 2018

В гімназії № 34 "Либідь"до Дня виведення військ з Афганістану вшанували пам'ять Віктора Максименка (фото)

В гімназії № 34 "Либідь"до Дня виведення військ з Афганістану вшанували пам'ять Віктора Максименка (фото)

23 лютого в гімназії № 34 "Либідь" до Дня виведення військ з Афганістану провели вечір пам'яті Віктора Максименка, українського громадського діяча, ветерана війни в Афганістані, голови Спілки ветеранів Афганістану Подільського району Києва, кавалера ордена Червоної Зірки та ордена «За мужність» III ст.

На Вечір пам’яті завітали земляки та донька  Віктора Максименка, воїни-афганці і члени їхніх родин, депутати міської ради.

Минають роки, а воїни-афганці весь час є почесними гостями гімназії, яка з гордістю носить ім’я Віктора Максименка.

Під час заходу воїнів Афганістану і загиблих у зоні АТО вшанували хвилиною мовчання. Зі сцени лунали пісні автора-виконавця, голови спілки ветеранів Афганістану Подільського району Сергія Афіндуліді, згадували про тих, хто пішов, та бажали миру тим, хто ще ніколи не тримав у руках зброю -  гімназистам. Наприкінці вечора діти 4-А класу виконали пісню Наталії Май "Хай буде мир на Україні!"

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024