Головна  →  Новини  →  21 лютого 2018

Микола Дубовик проінспектував реконструйовану Алею художників (фото)

Микола Дубовик проінспектував реконструйовану Алею художників (фото)

21 лютого перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів нараду з керівниками обслуговуючих організацій на Андріївському узвозі.

Під час наради Микола Дубовик проінспектував санітарний стан Алеї художників та прилеглих до неї територій. Наразі алея повністю реконструйована, встановлена альтанка.

Оскільки незабаром на Алеї художників будуть облаштовані місця для торгівлі сувенірною продукцією, з першим заступником голови прийшли поспілкуватись власники кіосків, що наразі розташовані на Андріївському узвозі. Микола Дубовик розповів про переваги перенесення торгових місць до алеї, про заходи охорони, які будуть там вживатись, та про розташування складських приміщень. Також власників кіосків запросили на координаційну нараду, яку проведуть 23 лютого у приміщенні Подільської райдержадміністрації.

Наступна нарада на Андріївському узвозі відбудеться 28 лютого о 8.00 (зустріч біля Андріївської церкви).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024