КМДА Київська міська державна адміністрація


21 лютого 2018

На вулиці Сагайдачного впорядкують роботу літніх майданчиків (фото)

На вулиці Сагайдачного впорядкують роботу літніх майданчиків (фото)

20 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів розширену нараду щодо діяльності літніх майданчиків ресторанів, котрі розташовані на вулиці Сагайдачного. До участі у нараді долучилися підприємці-ресторатори, що працюють в центральній частині району, представники профільних департаментів Київської міськадміністрації, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств Подільської райдержадміністрації.

«З настанням весняно-літнього періоду розпочинається робота літніх майданчиків на вулиці Сагайдачного, котрі, як правило, виставляють ресторани, що на ній працюють. Зважаючи, що ця вулиця стала частково пішохідною, а також вона просторово поєднується з пішохідною Контрактовою площею, цілком логічно, щоб ця територія стала зоною відпочинку. Однак, всі літні майданчика мають бути облаштовані в одному стилі, а також без жодних каркасних конструкцій - це мають бути столи та стільці, можливо, парасолі», - зауважив Валентин Мондриївський, спілкуючись з учасниками наради.

Наразі на вулиці Сагайдачного провели ремонт мереж зовнішнього освітлення, а вже навесні оновлять покриття на тротуарі. З цього приводу голова райдержадміністрації зауважив, що на час роботи літніх майданчиків підприємці повинні самостійно привести у належний вигляд прилеглу територію та дотримуватися чистоти.

За результатами наради прийняли рішення, що під час наступної зустрічі обговорять порядок оформлення дозвільної документації, схеми розміщення літніх майданчиків та їх режим роботи.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.