КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2018

До уваги всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Подільського району міста Києва!

Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України 20.01.2014 № 28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах»  розпочато процес оцінки потреб населення міста Києва у соціальних послугах.

На виконання рішення Київської міської ради від 03.03.2016 № 116/116 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки, з метою закупівлі додаткових соціальних послуг у 2018 році шляхом соціального замовлення Департаментом соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі – Департамент), буде використана додаткова форма збору потреб населення у соціальних послугах за формами Google Table (доступ можливо отримати звернувшись до Департаменту або Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації).

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Подільського району міста Києва, що до 2 березня 2018 року необхідно проаналізувати та подати до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, якщо організація працює на території Подільського району м. Києва, або до Департаменту  інформацію за формою, що визначена вищезазначеним наказом та додатковою формою.

Ознайомитись з наказом Мінсоцполітики та завантажити відповідні додатки можна за посиланням (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14).

У разі виникнення запитань  просимо звертатись до Департаменту за адресою: просп. Комарова, 7, к. 112, тел. 455-23-45 або на електронну адресу:  dsp_[email protected].

Відповідальна особа у Департаменті – заступник директора Черкашина Людмила Борисівна (тел. 408-61-88), головний спеціаліст відділу організації діяльності підпорядкованих інтернатних установ та реформування системи соціальних послуг – Опанасюк Олександра (тел. 455-23-45).

В Управлінні праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  відповідальна особа – завідувач сектору нагляду за призначенням (перерахунком) пенсій Шевченко Олена Миколаївна (тел. 425-88-42, адреса: вул. Ярославська, 31-Б, к. 201).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.