Головна  →  Оголошення  →  19 лютого 2018

До уваги всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Подільського району міста Києва!

Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України 20.01.2014 № 28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах»  розпочато процес оцінки потреб населення міста Києва у соціальних послугах.

На виконання рішення Київської міської ради від 03.03.2016 № 116/116 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки, з метою закупівлі додаткових соціальних послуг у 2018 році шляхом соціального замовлення Департаментом соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі – Департамент), буде використана додаткова форма збору потреб населення у соціальних послугах за формами Google Table (доступ можливо отримати звернувшись до Департаменту або Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації).

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Подільського району міста Києва, що до 2 березня 2018 року необхідно проаналізувати та подати до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, якщо організація працює на території Подільського району м. Києва, або до Департаменту  інформацію за формою, що визначена вищезазначеним наказом та додатковою формою.

Ознайомитись з наказом Мінсоцполітики та завантажити відповідні додатки можна за посиланням (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14).

У разі виникнення запитань  просимо звертатись до Департаменту за адресою: просп. Комарова, 7, к. 112, тел. 455-23-45 або на електронну адресу:  dsp_[email protected].

Відповідальна особа у Департаменті – заступник директора Черкашина Людмила Борисівна (тел. 408-61-88), головний спеціаліст відділу організації діяльності підпорядкованих інтернатних установ та реформування системи соціальних послуг – Опанасюк Олександра (тел. 455-23-45).

В Управлінні праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  відповідальна особа – завідувач сектору нагляду за призначенням (перерахунком) пенсій Шевченко Олена Миколаївна (тел. 425-88-42, адреса: вул. Ярославська, 31-Б, к. 201).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024