Головна  →  Новини  →  14 лютого 2018

Актуальні питання життєдіяльності району обговорили під час апаратної наради у Подільській райдержадміністрації (фото)

Актуальні питання життєдіяльності району обговорили під час апаратної наради у Подільській райдержадміністрації (фото)

13 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський акцентував увагу присутніх  на трагедії, яка сталася на будівництві, і в результаті якої загинув школяр.

"Оскільки зараз школи закриваються на карантин у зв’язку із підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРВІ, необхідно поговорити з батьками, щоб по можливості не залишати дітей вдома без нагляду. Крім того, прошу інформувати керівників навчальних закладів району щодо необхідності провести роз’яснювальну роботу серед школярів щодо заходів безпечного поводження після уроків", - дав доручення голова райдержадміністрації.

Крім того, він звернув увагу присутніх на необхідність контролювати стан доріг та вулиць району, вчасно посипати їх піско-соляною сумішшю для запобігання травмуванню людей та  дорожно-транспортним пригодам.

Також у ході засідання заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов повідомив, що у районі збільшилась кількість дітей хворих на грип. У зв’язку з цим 12 шкіл повністю закриті на карантин. Стосовно захворювання на кір, то ситуація є контрольованою, не спостерігається збільшення кількості хворих.

Підбивши підсумки засідання, голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024